• Decorpint – Pintura, decoración y parquet en Figueres

Qui Som

Iniciat el gener de 2015 i inaugurat dos mesos després, Decorpint es va crear per satisfer tant professionals com a particulars. Jo, Xavier Chamorro Grau, propietari del negoci, constato la meva experiència al sector, amb més de 25 anys com a treballador i encarregat en dues empreses diferents però ambdues del sector de la venda i distribució de pintures.

A Decorpint Figueres disposem de tot tipus de pintures i materials per a la decoració, així com parquets, papers pintats, tarimes exteriors i microciment. També oferim la col·locació d´aquests parquets i tarimes. A Decorpint us oferim una àmplia gamma de colors de pintura atès que disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa amb una extensa carta de colors; i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.

A Decorpint Figueres som distribuïdors de primeres marques de pintura com Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Revetón, Owatrol, entre d’altres. També pel que fa als esprais: oferim productes de la coneguda marca Montana Colors (decoratius i industrials).

Pel que fa als parquets i les tarimes, destaquem la marca Quick Step, encara que, si ens visita, podrà triar d’entre una variada gamma de productes. A més, cal dir que a Decorpint Figueras també oferim un servei enfocat a marcs per a quadres, cortines i mosquiteres perquè les seves llars presentin una bonica decoració i estiguin sempre ben preparades.

Ens trobareu a l’Avinguda Salvador Dalí número 30 de Figueres, Girona, Alt Empordà. Us esperem, per poder oferir-vos el nostre servei personalitzat d’assessorament i consell. A més, amb nosaltres tot professional podrà comptar amb el suport de comercials i químics de les marques prèviament comentades. La botiga disposa d´un aparcament just al davant, una facilitat que sempre cal tenir en compte i és d´agrair.