• Pintures, parquets, tarimes i decoració

Què Oferim

 • Un món de colors
  A Decorpint Figueres us oferim una àmplia gamma de colors, gràcies a les extenses cartes de colors de primeres marques, també gràcies a la fabricació de colors personalitzats al moment amb la màquina que disposem a la botiga. Decorpint també ofereix una gran gamma de colors d´esmalts acrílics.
 • Pintura i parquets
  A Decorpint Figueres t’oferim diferents serveis i productes vinculats a la decoració com són la pintura i el parquet i la seva col·locació. Som una empresa al servei de professionals i de particulars oferint els productes de més qualitat a preus competitius.
 • Fustes per a exterior
  A banda del parquet per a interiors, a Decorpint Figueres també venem i col·loquem fustes per a exteriors tant per a terres com per a altres elements de jardí. Sempre amb el millor consell professional i amb els productes per al manteniment posterior de la fusta.
 • Primeres marques
  Tots els productes que oferim a Decorpint Figueres són primeres marques que garanteixen un bon resultat. Les pintures de baixa qualitat no es poden netejar i els acabats no són els millors, per això només t’oferim marques com Valentine o Bruguer. Aquesta mateixa filosofia també l’apliquem amb els parquets amb marques com Quick Step, per assegurar un acabat de qualitat.