DECORPINT FIGUERES

BOTIGA DE PINTURA I PAPER. VENDA I OFERTES. COL·LOCACIÓ DE PARQUET I MICROCIMENT

Decorpint Figueres, establiment amb pàrquing privat on t’oferim productes de qualitat excel·lent amb ofertes i preus molt competitius. Dirigida per professionals amb àmplia experiència al sector, és visita obligada per a qualsevol professional o particular que tingui un projecte de pintura entre mans.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials!
  • Facebook
  • Instagram

UN MÓN DE COLORS

A Decorpint Figueres us oferim una àmplia gamma de colors, gràcies a les extenses cartes de colors de primeres marques, també gràcies a la fabricació de colors personalitzats al moment amb la màquina que disposem a la botiga. Decorpint també ofereix una gran gamma de colors d´esmalts acrílics.

PINTURA I PARQUETS

A Decorpint Figueres t’oferim diferents serveis i productes vinculats a la decoració com són la pintura i el parquet i la seva col·locació. Som una empresa al servei de professionals i de particulars oferint els productes de més qualitat a preus competitius.

FUSTA PER A EXTERIORS

A banda del parquet per a interiors, a Decorpint Figueres també venem i col·loquem fustes per a exteriors tant per a terres com per a altres elements de jardí. Sempre amb el millor consell professional i amb els productes per al manteniment posterior de la fusta.

PRIMERES MARQUES

Tots els productes que oferim a Decorpint Figueres són primeres marques que garanteixen un bon resultat. Les pintures de baixa qualitat no es poden netejar i els acabats no són els millors, per això només t’oferim marques com Valentine o Bruguer. Aquesta mateixa filosofia també l’apliquem amb els parquets amb marques com Quick Step, per assegurar un acabat de qualitat.

A Decorpint Figueres disposem de tot tipus de pintures i materials per a la decoració, així com parquets, papers pintats, tarimes exteriors i microciment. També oferim la col·locació d´aquests parquets i tarimes. A Decorpint Figueres us oferim una àmplia gamma de colors de pintura atès que disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa amb una extensa carta de colors; i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.

A Decorpint Figueres som distribuïdors de primeres marques de pintura com Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Revetón, Owatrol, entre d’altres. També pel que fa als esprais: oferim productes de la coneguda marca Montana Colors (decoratius i industrials).

Pel que fa als parquets i les tarimes, destaquem la marca Quick Step, encara que, si ens visita, podrà triar d’entre una variada gamma de productes. A més, cal dir que a Decorpint Figueras també oferim un servei enfocat a marcs per a quadres, cortines i mosquiteres perquè les seves llars presentin una bonica decoració i estiguin sempre ben preparades.

Ens trobareu a l’Avinguda Salvador Dalí número 30 de Figueres (Girona, Alt Empordà). Us esperem, per poder oferir-vos el nostre servei personalitzat d’assessorament i consell. A més, amb nosaltres tot professional podrà comptar amb el suport de comercials i químics de les marques prèviament comentades. La botiga disposa d´un aparcament just al davant, una facilitat que sempre cal tenir en compte i és d´agrair.

Si estàs buscant botigues de pintura, decoració i parquet, Decorpint és la teva botiga de referència a Figueres, Girona, Alt Empordà. Per contactar amb nosaltres ho pots fer a través del nostre telèfon 972 090 721 o pots enviar un email a info@decorpintfigueres.cat.

Pintura a la carta

T’oferim més de 100.000 colors de pintura.

Disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.
Pintures interiors, pintures exteriors, pintures especials, pintures plàstiques.
Som distribuïdors de primeres marques de pintura com Quick Step, Valentine, Bruguer, Xyladecor, Hammerite, Reveton, Kronopol, entre d’altres.

Venda i col·locació de parquet

Instal·lació de parquet, paviment laminat, tarima d’exterior i terra de vinil.
T’assessorarem en la millor elecció dels materials com de la instal·lació del parquet.
Especialistes en la instal·lació de parquet de fusta i tot tipus de paviments.
També oferim un servei enfocat a marcs per a quadres, cortines i mosquiteres.