DECORPINT FIGUERES

BOTIGA DE PINTURA I PAPER. VENDA I OFERTES. COL·LOCACIÓ DE PARQUET I MICROCIMENT

Decorpint Figueres, establiment amb pàrquing privat on t’oferim productes de qualitat excel·lent amb ofertes i preus molt competitius. Dirigida per professionals amb àmplia experiència al sector, és visita obligada per a qualsevol professional o particular que tingui un projecte de pintura entre mans.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials!
  • Facebook
  • Instagram

UN MÓN DE COLORS

A Decorpint Figueres us oferim una àmplia gamma de colors, gràcies a les extenses cartes de colors de primeres marques, també gràcies a la fabricació de colors personalitzats al moment amb la màquina que disposem a la botiga. Decorpint també ofereix una gran gamma de colors d´esmalts acrílics.

PINTURA I PARQUETS

A Decorpint Figueres t’oferim diferents serveis i productes vinculats a la decoració com són la pintura i el parquet i la seva col·locació. Som una empresa al servei de professionals i de particulars oferint els productes de més qualitat a preus competitius.

FUSTA PER A EXTERIORS

A banda del parquet per a interiors, a Decorpint Figueres també venem i col·loquem fustes per a exteriors tant per a terres com per a altres elements de jardí. Sempre amb el millor consell professional i amb els productes per al manteniment posterior de la fusta.

PRIMERES MARQUES

Tots els productes que oferim a Decorpint Figueres són primeres marques que garanteixen un bon resultat. Les pintures de baixa qualitat no es poden netejar i els acabats no són els millors, per això només t’oferim marques com “Revetón” o “Tollens”. Aquesta mateixa filosofia també l’apliquem amb els parquets amb marques com Quick Step, per assegurar un acabat de qualitat.

A Decorpint Figueres disposem de tot tipus de pintures i materials per a la decoració, així com parquets, papers pintats, tarimes exteriors i microciment. També oferim la col·locació d´aquests parquets i tarimes. A Decorpint Figueres us oferim una àmplia gamma de colors de pintura atès que disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa amb una extensa carta de colors; i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.

A Decorpint Figueres som distribuïdors de primeres marques de pintura com Revetón, Tollens, Bruguer, Cedria, Monastir entre d’altres. També pel que fa als esprais: oferim productes de la coneguda marca Montana Colors (decoratius i industrials).

Pel que fa als parquets i les tarimes, destaquem la marca Quick Step, encara que, si ens visita, podrà triar d’entre una variada gamma de productes. A més, cal dir que a Decorpint Figueras també oferim un servei enfocat a marcs per a quadres, cortines i mosquiteres perquè les seves llars presentin una bonica decoració i estiguin sempre ben preparades.

Ens trobareu a l’Avinguda Salvador Dalí número 30 de Figueres (Girona, Alt Empordà). Us esperem, per poder oferir-vos el nostre servei personalitzat d’assessorament i consell. A més, amb nosaltres tot professional podrà comptar amb el suport de comercials i químics de les marques prèviament comentades. La botiga disposa d´un aparcament just al davant, una facilitat que sempre cal tenir en compte i és d´agrair.

Si estàs buscant botigues de pintura, decoració i parquet, Decorpint és la teva botiga de referència a Figueres, Girona, Alt Empordà. Per contactar amb nosaltres ho pots fer a través del nostre telèfon 972 090 721 o pots enviar un email a info@decorpintfigueres.cat.

Pintura a la carta

T’oferim més de 100.000 colors de pintura.

Disposem de dues màquines de colors: una de pintura decorativa i l’altra, de pintura industrial i poliuretans de dos components.
Pintures interiors, pintures exteriors, pintures especials, pintures plàstiques.
Som distribuïdors de primeres marques de pintura com Revetón, Tollens, Bruguer, Cedria, entre d’altres.

Venda i col·locació de parquet

Instal·lació de parquet, paviment laminat, tarima d’exterior i terra de vinil.
T’assessorarem en la millor elecció dels materials com de la instal·lació del parquet.
Especialistes en la instal·lació de parquet de fusta i tot tipus de paviments.
També oferim un servei enfocat a marcs per a quadres, cortines i mosquiteres.